Geslaagd smaakevent winkelcentrum Paddepoel

paddepoel-winkelcentrum paddepoel-smaakevent-5Ondanks de zomerse temperaturen waren velen afgekomen op de Smaakevent welke vandaag plaats vond op het winkelcentrum Paddepoel. Een door de winkeliers zelf georganiseerde braderie met vele kraampjes met leuke aanbiedingen deed menige consument verleiden tot de koop ervan.

Alles onder het genot van de vele versnaperingen die de gastdames namens de winkeliers en ondernemers aanboden aan het bezoekende publiek.  Anders dan de andere braderieën bevestigen velen de gezellige sfeer van vandaag. En niet te vergeten, het Culinair Dixieland Orkest, muzikale koks die even verlost waren van de keuken.paddepoel-winkelcentrum paddepoel-smaakevent-7

De mascotte kikker van het winkelcentrum had vandaag concurrentie van de leeuw van de ING-bank, die binnenkort iets gaat ondernemen met veilig pinnen.  Ook de goede doelen KidsUnited was van de partij.  En de meeste kinderen wilden natuurlijk even op de foto met de leeuw en de kikker. Kortom, het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen legde de consument in de watten hetgeen door het bezoekende publiek zeer werd gewaardeerd en als toetje; wandelend publiek smullend van het Almhof toetje!

Alle foto’s: klik hier
Vanaf maandag een selectie om te downloaden op de site van het winkelcentrum: www.paddepoel.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *