Gratis pendelbus P+R Hoogkerk en Martini Ziekenhuis

groningen-martini ziekenhuis-open dag 2013-2Werkzaamheden rond Martini Ziekenhuis voor betere doorstroming van de A7 naar het Martini Ziekenhuis, verkeer wordt tijdelijk omgeleid

Vanaf maandag 6 juli tot en met zondag 16 augustus rijden er gratis pendelbussen tussen het transferium Hoogkerk naar het Martini Ziekenhuis en terug. Deze gratis pendelbus is voor bezoekers van het Martini Ziekenhuis.

De pendelbussen rijden komende zomervakantie, omdat er werkzaamheden zijn rond het Martini Ziekenhuis. De werkzaamheden moeten de doorstroom van verkeer bevorderen dat vanaf de A7 richting het Martini Ziekenhuis afslaat, zodat er minder files op de A7 ontstaan. Ook kunnen hierdoor het openbaar vervoer en hulpdiensten, zoals ambulances, vlotter doorrijden.

Het Martini Ziekenhuis is gedurende de werkzaamheden moeilijker bereikbaar. Er zijn omleidingsroutes ingesteld. Automobilisten moeten rekening houden met een langere reistijd naar het Martini Ziekenhuis. Verkeer vanaf de A7 wordt ter plekke met verkeersborden omgeleid, via Martiniplaza en de Paterswoldseweg.

De omleidingsroutes :

0630 EPomleidingsroute Martini Ziekenhuis vanaf A7 zomervakantie 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *