Grenzen van het lichaam leren kennen bij Yoga in Selwerd

groningen-selwerd-eikenlaan-vensterschool-yoga-5Elke vrijdagochtend geven de docentes Jopke Thessing en Anna Meulman, allebei bevoegd yogalerares, yoga lessen in Buurtcentrum Sonde 2000 in de Vensterschool aan de Eikenlaan in Selwerd voor slechts € 3,75 per les. Drie groepen van 8 personen leren de grenzen van het lichaam kennen, waarvan sommige deelnemers al vijftien jaar deelnemen. Mannen laten het helaas afweten maar zijn van harte welkom.

De Yoga op deze vrijdag kan nog wel nieuwe deelnemers gebruiken en wilt u ook dat je lichaam vitaal blijft, je energie geeft en soepel blijft? Informeer bij Buurtcentrum Sonde 2000, telefoon 050-5710515.

Yoga (Sanskriet: योग voor juk, verenigen, beheersen) is in zijn brede context: een hindoeïstische filosofie die leert de geest, het gevoel en het lichaam te beheersen, om daarmee de vereniging met het goddelijke te bereiken. In een meer alledaags, westers concept wordt met yoga hatha yoga bedoeld: een tak van yoga die bestaat uit een systeem van oefeningen om beheersing van de geest en het lichaam te verkrijgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *