Groninger Museum opent expositie Vrouwen van de Revolutie Rusland

groningen-centrum-groninger museum-opening exp. vrouwen van de revolutie-23Museum directeur Andreas Blühm ontving gisteren zijn gasten voor de opening van weer een bijzondere expositie in het Groninger Museum; Vrouwen van de Revolutie Rusland 1907-1934. Na de opening van Nordic Art werd ook dezer expositie geopend met koude weersomstandigheden en de directeur liet weten dat een volgende expositie mogelijk uit Italië zal komen en dan met mooi weer.

Cisca Dresserlhuys verrichtte de officiële opening van deze expositie  en niet vreemd. Immers haar bijdrage in het feminisme is veelzeggend.

Namens de gemeente Groningen was Joost van Keulen aanwezig   en signaleerden we de VVD afgevaardigde in de gedeputeerde staten Paulien Geerdink.  Een bijzonder moment met een schrijven uit Zuidhorn, Henk Berends, en een kort onderhoud met staatssecretairs Wilma Mansveld van Infrastructuur en Milieu, was bijzonder te noemen deze avond.

 

Weer is het Groninger Museum er in geslaagd  haar publiek te verrassen met weer een bijzondere expositie, die zeker de moeite waard is te bezoeken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *