Grootse verbouwingen in woonzorgservicecentrum Bernlef

Steeds minder mensen met een zorgvraag krijgen een indicatie voor het verzorgingshuis, desalniettemin willen deze mensen wel graag wonen in een veilige en beschutte omgeving. In Bernlef is dat mogelijk! Naast het  huren van een appartement kunnen bewoners gebruik maken van de services en 24-uurs zorg die woonzorgservicecentrum Bernlef, onderdeel van zorggroep Dignis, biedt. Een ruim aanbod aan activiteiten, een was- en kledingservice, 24-uurs alarmering en een restaurant waar de warme maaltijd genuttigd kan worden. Kookt u liever zelf? In de vrijgekomen appartementen worden nieuwe keukens met een inductiekookplaat gerealiseerd.  Momenteel zit Bernlef in een heuse transitie van het alom bekende verzorgingshuis naar een modern en aantrekkelijk zorgservicecentrum. Woningbouwcorporatie de Huismeesters, de eigenaar van het pand, heeft grootse plannen met Bernlef en de 1e renovaties zijn inmiddels begonnen.

De etages 4 t/m 10 die beschikbaar zijn voor verhuur  krijgen nieuwe systeemplafonds, de vloeren worden opnieuw bedekt, er wordt een scootmobiel ruimte gerealiseerd en de muren krijgen een frisse uitstraling. Uniek is dat op iedere etages wasmachine aansluitingen worden gemaakt zodat toekomstige huurders naast dat ze zelf kunnen koken ook zelfstandig en op het moment dat zij het willen de was kunnen draaien. De renovaties vinden niet alleen op en aan de gangen plaats, maar ook in het appartement. De appartementen worden voor zien van een video deur intercom, op deze manier kan de bewoner zelf de voordeur openen als hij/zij bezoek krijgt.  Verbouwingen zijn nooit prettig, het geeft altijd overlast, maar het kan bijna niet anders dan dat de overlast snel vergeten is als het eindresultaat er mag zijn. En met alle mooie plannen die de Huismeesters wil laten uitvoeren zal het eindresultaat zijn dat Bernlef een enorme positieve boost heeft gekregen!

groningen-paddepoel-zonnelaan-bernlef-2

Bent u geïnteresseerd geworden in het wonen in Bernlef? Neemt u gerust vrijblijvend contact op met de Huismeesters. Zij zijn op kantoordagen te bereiken op 050- 3657171 of [email protected]

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *