Heropening ’t Blauwbörgje Paddepoel met open huis

't blauw börgjeEen grote opkomst vanmiddag bij de heropening van ’t Blauwbörgje aan de Zonnelaan in de Groninger wijk Paddepoel. Na een grondige renovatie een mooi resultaat. Een kleurrijke binnenkomst met als resultaat  een bij de tijds ingerichte zorginstelling. Met de verbouwing is  grootschalig  naar kleinschalig wonen succesvol gerealiseerd.

Het was wethouder Jannie Visscher die samen met een bewoner de ballon door prikte voor het officiële openingsmoment, die vervolgens met een rondgang door het huis werd afgesloten.

De kinderen gingen pony rijden en zelf hebben we nog even een kijkje genomen bij de kleine kinderboerderij. De bezoekers van het Ontmoetingscentrum uit Bernlef waren druk met het maken van nieuwe kunst en hadden succes met de verkoop van hun eigen bedrukt kunst kaarten. Alle foto’s van de middag: klik hier

Het theatraal dames duo Klevende Liefde ontving de gasten en verzorgde muzikale optredens. Met de diverse contacten die gelegd zijn komen we zeker op een aantal onderwerpen terug, want zeg nu eerlijk; wat is Living Lab of zintuigactiveringen en waarom. Een compliment voor de verzorgde middag.

Een kleine filmimpressie:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *