Het digitale minimaloket nieuw in Groningen

nederland 2014, selwerd, selwerd in uitvoering, bottelroosstraatHebt u een laag inkomen en woont u in de gemeente Groningen?
Maak dan gebruik van de aanbiedingen en regelingen die er zijn voor mensen met een laag inkomen én voor hun kinderen tot 18 jaar die thuis wonen.Alle informatie vindt u op de nieuwe website www.groningen.nl/minimaloket

In het digitale minimaloket zijn alle regelingen en voorzieningen bij elkaar gezet zodat u ze makkelijk kunt vinden.Maak er gebruik van en bespaar veel geld! Zo kunt u extra vergoeding voor kinderopvang of het schoolfonds krijgen. Of u mag op kosten van de gemeente kapotte apparaten vervangen.

In het minimaloket vindt u ook de webshop Stadjerspas. Hier vindt u onder meer alle regelingen voor kinderen, het kindpakket.Want ook voor uw kinderen kunt u vaak korting krijgen. En soms kunnen ze helemaal gratis meedoen aan een activiteit.

Webshop Stadjerspas
Met ingang van 1 januari 2014 is de Stadjerspas veranderd. U kunt nu via de webshop www.stadjerspas.nl digitaal kortingsbonnen aanvragen.

Deze kortingsbonnen zijn niet alleen aanbiedingen voor u als volwassene maar ook voor de kinderen tot 18 jaar die bij u in huis wonen.

U kunt kortingsbonnen krijgen voor bijvoorbeeld:

  • korting op sportclub of hobbyclub
  • gratis bezoek aan zwembad, ijsbaan of museum
  • korting op de bibliotheek

Ook kunt u gebruik maken van diverse aanbiedingen van bedrijven.

Speciaal voor kinderen

Kinderen krijgen in de webshop nog meer korting zoals:

  • tot 100% korting op sportactiviteit / contributie
  • sportvereniging
  • € 20 korting op hobbyclub
  • gratis activiteiten tijdens schoolvakanties

Hoe werkt het?

Ga naar www.stadjerspas.nl en klik op de knop “Hoe werkt het?” in het menu boven. U vindt daar de uitleg over de webshop Stadjerspas. Hebt u geen computer thuis?

Maak dan gebruik van de computers bij de STIP-loketten en bibliotheken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *