Interactief kerken in de webkerk

martinikerk-3Je kunt er niet naar binnen, je moet zelf voor de koffie zorgen en op zondag blijft de dominee lekker thuis. De Protestantse Kerk PKN begint online kerkdiensten.
Maar als je denkt dat MijnKerk.nl daardoor minder kerk is… lezen we op de site.

 

De laatste maanden hebben we met elkaar ontdekt dat een kerk op internet volop kerk kan zijn. MijnKerk.nl is iedere dag open en je bent er altijd welkom. Om inspiratie op te doen. Om elkaar te ontmoeten. Om je verhaal te delen en dat van anderen te lezen. Om een kaarsje aan te steken en te bidden. Kortom: MijnKerk.nl is jouw kerk.

Morgen 15 oktober  om, 20:00 uur de lanceringsdienst: een interactieve kerkdienst in de kapel van de EO te Hilversum. In deze dienst ontvangt ds. Fred de zegen als predikant van MijnKerk.nl en willen we met en voor elkaar bidden. En een internetkerk getrouw doen we dat alles zoveel mogelijk ondersteund door woorden, beelden en muziek. Uiteraard is deze dienst ook helemaal via internet te volgen.

Omvee startte mijnkerk.nl met het idee dat de kerk een gemeenschap is en waar het wemelt van de community’s op internet.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *