Jonge gasten op Noorderzon

Een gezellige drukte vandaag op de speelweide in het Noorderplantsoen in Groningen, waar de jonge gasten vanaf vier jaar naar allerlei voorstellingen konden  of spannende dingen gingen doen.
steden nederland, groningen, oranje- en plantsoenwijk
Zo kun je bij Ida & Jelien  naar een performance en schaduwspel  Als een vis, stond collega fotograaf Bob de Vries beertjes uit te delen aan de kinderen om hun knuffels een onvergetelijk ervaring te geven.

Een parachutesprong. De Kinderwerkplaats BK050 had een wel heel leuk initiatief bedacht. Je wensen op textiel verwerken om samen te werken aan een groot kunstwerk bij de poort van het terrein. Wensen zoals  “ik wil miljonair worden” of “laat oma beter worden”.
Ook kon je je eigen poppetje maken en kleuren die je digitale vriendje werd bij een danse bij het Groninger Forum. En natuurlijk, we waren het bijna vergeten, je eigen pannenkoek bakken in de pannenkoekmachine.  Jonge onderzoekers kwamen we tegen. Enfin, een fantastische middag beleefden de jonge gasten op één van Gronings mooiste festival; De Noorderzon. Alle foto’s van de middag: klik hier Alle foto’s opbouw Noorderzon: klik hier

Een compliment aan de organisaties voor het tot stand komen van dit initiatief. Buro05, Groninger Forum, BK050, Rabobank, Visueel Geweld, De Maatschappij, De Jonge onderzoekers en Rabobank Stad en Midden Groningen.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *