Kaart met waardering vervangt stadjerspas

De gratis Stadjerspas voor mantelzorgers verdwijnt. Maar daarvoor in de plaats komt iets nieuws: een verrassende kaart met waardering voor mantelzorgers’.

Een nieuwe kaart
Er komt een nieuwe kaart met een nieuwe naam : kaart met waardering, voor mantelzorgers.

 

Het wordt een persoon gebonden kaart met daaraan coupons met aanbiedingen en acties per seizoen.

Op zoek naar een alternatief
De gratis Stadjerspas voor mantelzorgers werd in 2010 ingevoerd en was een groot succes. De pas was niet alleen een middel om mantelzorgers te waarderen voor hun steun en zorg voor een ander, het was ook een middel om nieuwe mantelzorgers te bereiken, en de bekendheid van Stips te vergroten, doordat de pas daar afgehaald kon worden.

Gemeente Groningen, het Cluster Mantelzorg van het Wmo-platform en het Steunpunt Mantelzorg van Humanitas hebben met elkaar een goed alternatief gezocht en gevonden. De nieuwe kaart heeft dezelfde effecten als de Stadjerspas. De gemeente kan met deze kaart ook in 2013 weer haar waardering laten zien voor het werk van mantelzorgers.

De nieuwe kaart is vanaf 15 januari af te halen bij Stip Vensterschool SPT, Eikenlaan 288, tel 050-5779433, email: [email protected] en bij Stip Selwerd, achterkant Patrimonium (Berkenlaan) tel 050-5718880, email:[email protected]

Vanaf woensdag 16 januari ook bij Stip Paddepoel in Bernlef, Antaresstraat 45, tel 050-5752345, email[email protected]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *