Kerstdiner Bernlef in teken van zorg en liefde voor elkaar

groningen-paddepoel-bernlef-kerstdiner-5Gisteravond een kerstdiner voor de bewoners van het woonzorgcentrum, de wijkbewoners, vrijwilligers en de cliëntenraden Bernlef/CasPoMor in Woonzorgcentrum Bernlef, die allen hartelijk werden verwelkomt door dhr. Jonas, vestigingsmanager woonzorgcentrum Bernlef in Paddepoel.

De kerstperiode is zo’n moment om even stil te staan en te overdenken. “Over de financiën wil ik het niet hebben, dat is voor 2014 geregeld. Vooruit kijken. Samen op weg naar 2014 waar een arm om je heen, een beetje aandacht en om elkaar geven van grotere betekenis is dan alleen geld. 

Het kerstdiner, een compliment aan de koks, werd geserveerd door de medewerkers en vrijwilligers van het woonzorgcentrum. Wij zaten aan een tafel en  hadden fijne gesprekken met onder meer  een vrijwilligster uit de wijk en een 92-jarige bewoner uit Selwerd die dagelijks  het restaurant bezoekt. Helaas om gezondheidsredenen nu met de taxi. Soms vervelend als je zo lang moet wachten op de afgesproken plaats. Eenzaamheid  is het meeste wat naar boven komt en gelukkig zijn er de mensen van Bernlef die een oogje in het zeil houden waar ik ze dankbaar voor ben. Nee, helaas om deel te nemen aan de activiteiten lukt niet meer. Kijk veel sport. Martin is niet meer. Het was mijn oude buurman en vroeger aan de Zaagmuldersweg, aan de overkant, vaak even een balletje trappen. Fijne mannen, die Koemannetjes.

Net als de vestigingsmanager wensen wij allen een fijne kerst en een goed 2014 en onderschrijven wij de wens  dat een arm om je heen of een beetje aandacht voor elkaar van grote betekenis is voor hen die vaak alleen zijn.

Het woonzorgcentrum Bernlef heeft een duidelijke wijkfunctie en met vele onmisbare activiteiten, waar u kunt eten in het restaurant of zelfs de maaltijd thuis kunt laten bezorgen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *