Koopzondag Groningen met evenementen zeer geslaagd

De Groninger binnenstad stond vandaag op de veel besproken koopzondagen volledig in het teken van Walk-In Concerts. In de middag presenteerden winkels in diverse winkelstraten LIVE muziek, reden voor fotograaf Jan Hendrik van der Veen deze activiteiten op foto vast te leggen.  Winkelen in de binnenstad van Groningen wordt steeds gezelliger, maar dankzij de muziek was het, tijdens de eerste editie van Walk-In Concerts op 3 November 2013, nog aantrekkelijker om deze middag in Groningen te gaan shoppen. De bezoekers vonden het een verrijking en waren door het evenement extra trots om in Groningen te wonen en te winkelen.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Door de hele binnenstad tussen 13:00 en 17:00 trok een enthousiaste jazzband OhnO ’s middags door de hele binnenstad en was er straattheater.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Enthousiasme, een jonge en frisse uitstraling, een afwisselend repertoire, interactie met het publiek… dit zijn typische kenmerken van de OhnO! Jazzband. Deze jazzband staat bij elk optreden garant voor een meeslepend spektakel, waarin diverse jazzstijlen de revue passeren. Hun opzwepende sound lokt u uit uw stoel en laat u dansen op straat, kortom één “OhnO” vertroffen jazzfeest!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *