Koppen bij elkaar op Burendag 22 september

Op zaterdag 21 september viert Nederland voor de achtste keer Burendag. Het is een dag waarop buren gezellig samen komen en veel mensen iets goeds doen voor elkaar en de buurt.
burendag
Het thema van Burendag is dit jaar ‘koppen bij elkaar’. Wie Burendag op 20, 21 en 22 september 2013 viert, kan bij het Oranje Fonds een bijdrage aanvragen voor de plannen.

Burendag is een initiatief van Douwe Egberts en het Oranje Fonds. Het wordt ieder jaar in het vierde weekend van september gevierd. De eerste Burendag vond plaats in 2006. In 2012 deden in heel Nederland ruim 1,2 miljoen mensen mee. Samen ondernamen zij allerlei activiteiten die de buurt leuker maakten en hen nader tot elkaar brachten, van buurtontbijtjes tot zeskampen en schoonmaakacties, eventueel met een financiële bijdrage van het Oranje Fonds.

Koppen bij elkaar
Het thema van Burendag is ‘koppen bij elkaar’. Dus: Koppen bij elkaar en verzin samen een goed idee voor Burendag. En ook: Koppen bij elkaar en ga samen Burendag vieren. Om hun burendagplan te kunnen uitvoeren, kunnen buurtorganisaties en particulieren een aanvraag tot € 500,= indienen bij het Oranje Fonds. Een aanvraag indienen kan tot 2 september via de website burendag.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *