KWF verheugt met resultaat activiteiten winkelcentrum Paddepoel

groningen-paddepoel-winkelcentrum-veiling kwf-4Op het grootste overdekte winkelcentrum van Noord-Nederland, winkelcentrum Paddepoel, een vervolg activiteit in de strijd tegen kanker voor het Koningin Wilhelmina Fonds vanmiddag. Voorafgaand aan de veiling verkochten de gastdames lootjes onder het publiek die vervolgens op verschillende tijden gespannen afwachten of zij één van de gelukkige winnaars waren van de vele prijzen die door de winkeliers beschikbaar waren gesteld.

Rond de klok van drie uur een veiling van een kunstwerk en de verkoop van de auto die meereed in de Carbagerun van Nederland naar Tirol begin februari. De auto werd uiteindelijk verkocht voor een bedrag van € 1.300,00. Het eindbedrag van 5.259,71 werd eind van de middag door het winkelcentrum overhandigd aan de Lutgendorp aan het KWF.
Alle foto’s van de middag: klik hier

 

Zo ging de vertegenwoordiger van het KWF alsmede de prijswinnaars van deze middag allen tevreden en gelukkig naar huis.

Eén gedachte over “KWF verheugt met resultaat activiteiten winkelcentrum Paddepoel

  1. Namens KWF Kankerbestrijding wil ik jullie ontzettend bedanken voor dit enorme bedrag! Jullie hebben je maandenlang ingezet om dit resultaat te behalen. Wij waarderen dat enorm en zullen het geld goed besteden aan de bestrijding van kanker. Er zijn de laatste jaren veel successen geboekt, maar we zijn er nog niet. Deze € 5.259,71 helpen ons om het doel te bereiken om kanker
    de wereld uit te krijgen. Nogmaals onze dank!!
    Ingrid Ludden, Regiocoördinator N.O. Nederland KWF Kankerbestrijding

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *