Lezers en lezeressen Selwerd en Paddepoel!

wijkkrant maart 2015Elke maand is er weer een enthousiast team dat er voor zorgt dat uw wijkkrant weer vol komt te staan met nieuwtjes, verslagen, columns en agenda’s van instellingen. De redactie komt bij u langs, haalt het nieuws van de straat en als het moet… dan maken wij het zelf!

Naast het feit dat we nog wel een aanvulling kunnen gebruiken, zouden we u willen vragen om ons te helpen bij het vullen van het blad.

Als u wat bijzonders op straat ziet, u hebt iets leuks meegemaakt, u hebt weet van een jubileum of wat anders wat vermeldingswaard is voor de krant: meldt het ons per telefoon of email. In de colofon van deze krant (pagina 3, links) vindt u telefoonnummers en email adressen van de redactieleden en van de krant zelf.

Instellingen en scholen: mogen we ook een beroep op u doen? Bij een feestelijke bijeenkomst, hoog bezoek, een schoolreisje, opa’s en oma’s in de klas, kortom als het leuk en ‘krantwaardig’ is, meldt het ons. We komen langs met pen en camera maar u mag ook zelf een verhaal met mogelijk een foto opsturen naar het emailadres van de wijkkrant.

We noemden het al, we hebben een tweetal vacatures voor lid van de redactie van deze krant. Stel, u hebt wat tijd over, interesse in de beide wijken, betrokken bij de wijk en een vaardigheid met de computer dan vragen wij u om te reageren. Als u ook nog een mogelijkheid ziet om ‘penningen’ te beheren, we zoeken nog steeds een nieuwe penningmeester, dan bent u helemaal onze man of vrouw.

Voor meer informatie kunt u terecht bij Dick Dijkstra voor Selwerd en bij Piet Hazekamp voor Paddepoel. Hun nummers en adressen vindt u weer in de colofon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.