Lillian Marijnissen SP in besprek met CasPoMor bewoners Paddepoel

Van Beijum tot Bedum, van Harkstede tot Haren van ’t Zand tot Zuidhorn. De voltallige top 30 van de SP-lijst voor de Tweede Kamerverkiezingen was vandaag in de provincie Groningen. Overal in Groningen waren huiskamerbijeenkomsten met hen georganiseerd. Lilian Marijnissen, derde op de SP lijst ging samen met Jimmy Dijk op bezoek bij  de bewoners van de CasPoMor flats in de Groninger wijk Paddepoel. De SP wil ondanks deze hectische campagnetijd de tijd nemen om te luisteren naar mensen. Geen campagne bijeenkomsten of speeches, maar gewoon in de huiskamer in gesprek, horen wat de problemen zijn en zien hoe we samen kunnen zorgen voor een oplossing.”

Veel steun voor de nationale zorgverzekering zonder eigen risico. Weg met de marktwerking. Weg met de graaiers die gedijen binnen hun eigen gecreëerde  systeem.  De bureaucratie bij het aanvragen van hulpmiddelen. Stadse problemen die Jimmy Dijk heeft genoteerd zoals het niet gratis 0900 voor de deeltaxi te bellen voor mensen met geen geld!  en de ons bekende gele tegeltjes. Nee een nieuwe regering moet overal investeren, en zorgen dat mensen weer zeggenschap krijgen over hun dorp, hun buurt, hun werk, hun zorg en zeker ook  hun toekomst”

Alle foto’s activiteiten huiskamer: klik hier 

Zorg is een onderwerp dat veel aan de orde zal komen. Als het aan de SP ligt Pakken wij de Macht. Weinig voorstanders voor één Europa.

SP bedankt voor het aanhoren en succes met de campagne! Stemmen dus!

Eén gedachte over “Lillian Marijnissen SP in besprek met CasPoMor bewoners Paddepoel

  1. daar kunnen de vvd ers een voorbeeld aannemen om in gesprek te gaan met de mensen en te luisteren wat de mensen te vertelen hebbenin plaats van niets te doen zoals vvd ers altijd doen en geen belangsteling er voor hebben en dat hebben de vvd ers niet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *