24-uurs dansmarathon NNT, na 10 uur dansen

NNT presenteert op zaterdag 4 maart de première van Carrousel. Deze voorstelling over een uitputtende dansmarathon kan niet gemaakt worden zonder dat de 7 acteurs, 4 dansers en 6 musici zelf ervaren wat uitputting met hen doet. Iedereen was gisteren en vandaag welkom om mee te doen in De Machinefabriek. Voor de ervaring én het goede doel, want alle deelnemers laten zich sponsoren om geld op te halen voor het werk van Artsen Zonder Grenzen in Syrië.

Carrousel Danst Door, 24-uurs dansmarathon
De voorstelling Carrousel begint wanneer de danswedstrijd al 720 uur bezig is. Daarom starten cast & crew precies 720 uur voor de première een 24-uurs dansmarathon en iedereen mag meedoen! Deelnemers kunnen inhaken of afhaken wanneer ze willen, maar houd een deelnemer het 24 uur vol dan krijgt hij een premièrekaart voor Carrousel. Sta je stil of komen je knieën op de grond? Dan ben je af!


Tijdens de marathon zijn er diverse workshops en activiteiten in De Machinefabriek: morning yoga, miniconcerten, een theatrale inleiding op Carrousel, smartlappen zingen met Fabian ‘Hazes’ Jansen, kom super gezond ontbijten, of schuif aan bij het diner.
De cast & crew laten zich sponsoren en willen met deze uitdaging geld ophalen voor het werk van Artsen Zonder Grenzen in Syrië. Dus dans mee (en nog beter laat je ook sponsoren) voor de ervaring én het goede doel!
Start donderdag 2 februari 21.00 uur, einde: vrijdag 3 februari 21.00 uur
De Machinefabriek, Bloemstraat 38, Groningen

Carrousel, over eindeloze dansmarathons!
Het door Sydney Pollack verfilmde boek ‘They Shoot Horses, Don’t They?’ is een belangrijke inspiratiebron voor Carrousel, een energieke voorstelling die bezoekers meesleept in een eindeloze en uitputtende dansmarathon.

Foto’s: Jan Hendrik van der Veen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *