Loopgroep Astrea in actie voor sportend Africa

afrika sportVan 24 augustus tot en met 16 september kan op maandag- woensdag- en vrijdagavond tussen 19.00 en 19.30 uur, voorafgaand aan de training, overbodige loopkleding ingeleverd worden bij loopgroep Astrea in Selwerd.

Loopgroep Astrea is op dit moment bezig met een inzamelingsactie voor sportend Afrika. De loopgroep wil zoveel mogelijk loopkleding verzamelen en ter beschikking stellen aan AfricaSport.  AfriaSport is een Nederlandse stichting die lokale sportinitiatieven in Afrika ondersteunt om jong en oud de mogelijkheid te bieden om te sporten. Hiervoor heeft Astrea haar eigen bezit aan oude loopshirts gedoneerd. Daarnaast heeft ze haar leden opgeroepen zoveel mogelijk (oude) loopkleding in te leveren.

Om de actie tot een nog groter succes te maken roept Loopgroep Astrea alle Groningers op om in de kledingkast te duiken en niet meer gebruikte loopkleding bij de loopgroep af te geven.

loopgroep astrea-4Astrea heeft haar domicilie op sportpark Selwerd in Groningen (tegenover zwembad “De Parrel”). Het is mogelijk om na afgifte van de kleding gratis mee te trainen met een van de groepen.

Voor meer informatie zie onze website: www.loopgroepastrea.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *