We genieten niet van zwerfafval en stront in Park Selwerd

groningen-selwerd-park selwerd-zwerfafval-1

Met regelmaat treffen we allerlei rotzooi aan dit mensen achterlaten of dumpen. Mensen die geen boodschap hebben aan de gedragsregels die we met elkaar hebben afgesproken. Houdt Groningen Schoon! Laat niet als dank….. Zo ook deze bezoeker(s) die zittend op een bankje hebben genoten van hun versnaperingen en met een afvalbak pal voor hun neus te beroerd zijn het te dumpen.groningen-selwerd-park selwerd-zwerfafval-2Ook bij het kleine vijvertje laten we de boel de boel en anderen mogen het weer ruimen. We weten dat de gemeente Groningen karig is als het gaat om het plaatsen van afvalbakken maar als de mens zijn gedrag niet veranderd is er geen kruit tegen gewassen.

 

 

groningen-selwerd-park selwerd-zwerfafval-3Dan loopt er toezicht in het park om te controleren of de ontlasting van de hond wel wordt geruimd. Dat heeft prioriteit. Er zijn bezoekers die menen te moeten schijten in het park en vergeten niet door te spoelen.

Meer toezicht en lik op stuk beleid met fikse boete’s of bij aanhouding misschien een straf een week lang het park schonen. Zou het helpen?

2 thoughts on “We genieten niet van zwerfafval en stront in Park Selwerd

  1. Ik ken iemand die meerdere keren per dag zijn behoefte doet in het park, die ziet het park als zijn toilet terwijl dat maar een paar stappen, vanaf het bankje waar hij vertoeft, lopen is. De volgende keer dat ik hem bezig zie zal ik een foto maken.

    • Klopt er loopt idd iemand die te beroerd is die paar stappen te lopen, maar s’avonds is het ook vaak feest in het park en wordt er stevig geblowed en gezopen, de volgende ochtend zie je het resultaat dan wel weer want niet bij ieder bankje staat een vuilnisbak.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *