Magazijn de Klomp beeindigd na 82 jaar

groningen-centrum-spilsluizen-magazijn de klomp-1“Na 82 jaar hét adres voor huishoudelijke artikelen te zijn geweest, zullen wij noodgedwongen en met enorme pijn in ons hart, gaan stoppen met onze Magazijn de Klomp. Samen met mijn vrouw heb ik 50 jaar met enorm veel plezier onze klanten kunnen bedienen. Dit deden wij met onze bekende, degelijke producten en échte aandacht voor de klant. Hierbij hebben we genoten van de vele leuke, sociale en waardevolle contacten met onze klanten. Enorm bedankt.”

“Nadat ik zelf met veel gezondheidsproblemen te kampen kreeg, heb ik met de enorme steun van mijn vrouw, de winkel nog een tijd kunnen voortzetten. Helaas is ook zij nu getroffen door ziekte waardoor wij genoodzaakt zijn om dit jaar vervroegd en helaas definitief te stoppen met onze karakteristieke zaak in Groningen.”

Tot op heden hebben wij voor onze winkel geen opvolger gevonden, waardoor wij onze deur dus definitief gaan sluiten op 31 december 2014. Een bekend adres voor huishoudelijke artikelen in Groningen en verre omtrek gaat dan helaas verloren.”

Eén gedachte over “Magazijn de Klomp beeindigd na 82 jaar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *