Marianne Timmer laat GYMPIE-app van start gaan in Selwerd

nederland 2016, groningen, selwerd, lancering gympie marianne timmer, eikenlaan

Een welkome mogelijkheid om kinderen extra te stimuleren achter hun beeldscherm vandaan te komen laat de gemeente Groningen weten. Reden om het initiatief Gympie binnen het Groningen Fit beleid in te passen. Vanmiddag ontving Bslim in de sporthal in Selwerd Marianne Timmer. Samen met de wethouder Paul de Rook werd in de Groninger wijk Selwerd de GYMPIE-app in gebruik genomen.

Sporten gun je iedereen laat Marianne Timmer weten. Middels haar organisatie Timmer Talent willen ze iets terug doen voor de sport en vooral verbindingen leggen. Het uiteindelijke doel is om veel meer samen Nederland te prikkelen om te bewegen en talentvolle jeugd te ondersteunen in inspireren in hun sport.

Alle foto’s van de middag: klik hier

Samen met de gemeente stelt GYMPIE gratis een app voor kinderen beschikbaar waarmee zij onder meer kunnen inchecken op sportlocaties, buurtveldjes en GYMPIES kunnen ontvangen van (gym)leraren waarmee geshopt kan worden.

En natuurlijk was er tijd om even op de foto te gaan samen met de Olympisch kampioen en waarbij de handtekeningen niet mochten ontbreken, of even proefschaatsen. En toen was het tijd om te sporten met en samen met Marianne Timmer.

Voor meer informatie zie www.gympie.nu.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *