Marijnissen SP bedankt voor de bezoeken aan Paddepoel en Selwerd

We mogen concluderen dat Lilian Marijnissen vergezeld met Jimmy Dijk met vlag en wimpel aangemerkt kunnen worden als politieke leiders die ter plekke zich op de hoogte hielden van de problemen in de wijken. We mogen verschillen in de inhoudelijke opvattingen van de SP maar het was wel een trieste constatering  dat juist deze partij zoveel stemmen heeft verloren op de onderwerpen die tijdens de verkiezingen zo belangrijk werden gevonden.

Namens velen uit de wijk Paddepoel en Selwerd spreken we onze dank uit voor de wijze waarop ze voor velen betrokken, bevlogen en betrouwbaar was en wensen haar het beste. Gisteren liet Lilian Marijnissen weten te stoppen als fractievoorzitter van de SP en verlaat ze de Tweede Kamer. De laatste verkiezingen hebben volgens Marijnissen “niet het resultaat gehad waar wij op gehoopt hadden”.

wordt jimmy dijk haar opvolger?

Lilian Marie Corneel Marijnissen was sinds 23 maart 2017 is namens de Socialistische Partij lid van de Tweede Kamer der Staten-Generaal. In december 2017 volgde zij Emile Roemer op als voorzitter van de SP-fractie in de Tweede Kamer en politiek leider van haar partij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *