‘Mijn droom voor ons land: inspiratie voor onze Koning’

activiteit-0330 april 2013 belooft een bijzondere dag te worden. Overal in het land zijn mensen momenteel als vrijwilliger bezig met het voorbereiden van inhuldigingsinitiatieven voor onze nieuwe Koning en dankbetuigingen voor onze vorstin.

Het Nationaal Comité Inhuldiging wil dit moment aangrijpen om – naast alle initiatieven die mensen lokaal organiseren – ook iets gezamenlijks nationaal te doen. Als Comité willen wij ervoor zorgen dat alle Nederlanders dit historische moment samen vieren.

De troonswisseling is namelijk een geweldig moment om onze verbondenheid te vieren. Het is een dag van overdracht tussen generaties en daarmee een schakel tussen verleden en toekomst. 30 april 2013 maakt ons bewust van een gedeeld verleden, maar het nieuwe Koningschap is ook een mooie aanleiding om vooruit te kijken. Om stil te staan bij de gezamenlijke toekomst van ons Koninkrijk der Nederlanden.

Waar dromen wij van als het gaat om onze toekomst? Wat voor land wensen wij onze nieuwe Koning en Koningin en prinses Beatrix toe? Wat wil je voor je buurt? Voor je kinderen of voor jezelf? Hoe ambitieus moeten we zijn?

‘Mijn droom voor ons land: inspiratie voor onze Koning’ is daarom het motto van ons comité.

Alles over de inhuldiging: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *