Minister Jet Bussemaker op campagne in Selwerd

groningen-selwerd-eikenlaan-verkiezingscampagne pvda-1Vanavond ging de PvdA op campagne in de Groninger wijk Selwerd. Wethouder Roeland van der Schaaf ontving minister Jet Bussemaker van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap bij de Vensterschool aan de Eikenlaan om vervolgens met hem een aantal straten in de wijk te bezoeken en mensen te activeren om te gaan stemmen.Het gaat om de Provinciale Statenverkiezingen die bepalend zijn voor de zetelverdeling in de Eerste Kamer.

Selwerd:
Na de uitbundige wijkvernieuwingen in Vinkhuizen en daarna Paddepoel, sloeg de crisis genadeloos toe en hielden de woningcorporaties en de gemeente de handen stevig op de knip. Het gekrakeel over de tram verstomde en wat achterbleef was een teleurgesteld Selwerd. Met een wijkraad die het praten zo moe was en alle strijdlust en enthousiasme had verloren, lazen we in de laatste wijkkrant nummer 1.

groningen-selwerd-eikenlaan-verkiezingscampagne pvda-2Of de politiek de achterstand in Selwerd nog kan repareren is voor velen een vraag. Er zijn nog veel problemen die opgelost moeten worden om verloedering van de wijk tegen te gaan. Hopelijk zijn het de bewoners die het de minister vanavond duidelijk kunnen maken en omgekeerd dat stemmen op de politiek zeker zin heeft. Breng u stem a.s. woensdag 18 maart uit om uw invloed te kunnen vergroten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *