Award voor PC Support thuis Selwerd

pc support thuis-1PC Support thuis aan de Magnoliastraat in Selwerd, ontving op 6 maart in Kasteel de Hooge Vuursche voor de tweede maal op rij de award voor ”Servicebedrijf van het jaar 2015” voor Groningen!

PC Support thuis is door het publiek gekozen uit 5000 deelnemende bedrijven, een mooie prestatie dus. ‘’Ik ben weer erg trots op deze Award’’, aldus Aletta Zeedijk van het winnende bedrijf. ‘’Vooral het feit dat het om een publieksprijs gaat; het zijn uiteindelijk je klanten die bepalen of je het goed doet. Ik ben 9 jaar geleden mijn bedrijf gestart en evenals vorig jaar, tot ‘Servicebedrijf van het jaar’ gekozen door mijn klanten. Ik hoop dat ik hiermee ook nieuwe klanten kan motiveren om gebruik te maken van mijn diensten.

Over PC Support thuis
PC Support thuis is een onderneming die computerhulp aan huis biedt. Het bedrijf is gevestigd in Groningen, en richt zich op mensen die problemen ondervinden bij het onderhoud en gebruik van hun computer.
We  verhelpen storingen doen reparatie en installatie van hardware en software. We richten ons vooral op het bieden van ondersteuning bij mensen aan huis, óók in de regio van de stad Groningen. Dit wordt gewaardeerd gezien het aantal klanten dat bij een volgend probleem ook opnieuw een beroep doet op de deskundigheid van PC Support thuis.

Mocht u meer willen weten over de beoordelingen? Bezoek hiervoor de website: https://www.zoekcomputerhulp.nl/groningen/pc-support-thuis of wilt u meer weten over PC Support huis? De website: www.pcsupportthuis.nl

 

4 gedachten over “Award voor PC Support thuis Selwerd

  1. Ik vind het fantastisch dat Aletta in de negen jaren van haar bedrijf voor de 2e keer een Award ontvangt als de beste ICT bedrijf van Groningen. Ik ben hier heel blij mee voor Aletta.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *