Winkelcentrum Paddepoel al 45 jaar!

groningen-paddepoel-winkelcentrum-45 jaar-1Bewoners waren 45 jaar geleden al blij met een klein winkelcentrumpje in de wijk welke inmiddels is uitgegroeid tot het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen. Een prachtig compact en aantrekkelijk winkelgebied volop in beweging. Het winkelcentrum Paddepoel bestaat dit jaar 45 jaar. Reden voor een feestje. Op zaterdag 28 en 29 maart de eerste activiteiten en onbezorgd winkelen.

groningen-paddepoel-winkelcentrum-activiteiten voorjaarsvakantie-4Een springkussen met oppas. Kinderen kunnen weer met Roel de kikker op de foto en twee paashazen delen paaseitjes uit. Kids kunnen genieten van een clown en zich laten schminken als tijger of clown.

 

 

 

Op zondag een optreden van Lucas en Gea en een gastoptreden van Bé Dilling.

Een nieuw bijzonder artikel is wel de introductie van De Paddekoek volgens recept van bakker van Esch. De Paddekoek is uitsluitend in het winkelcentrum verkrijgbaar. Elke 45e bezoekers krijgt als verrassing een gratis kopje koffie en een heerlijke plak Paddekoek!

nederland 2015, groningen, paddepoel, koopzondag januari, dierenriemstraatOok het team van de Kras-Win actie is weer van de partij. Dit keer tegenover de Albert Heijn. Bij elke € 10,00 euro aan boodschappen kans op een prijs. Kortom; feest in het winkelcentrum.

 

 

En wie nog hoe druk het was tijdens het veertigjarig jubileum! met een wereldrecord! (Alle activiteiten: klik hier)

haringhappen-1

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *