Nieuwe rector voor het Zernike College

groningen-paddepoel-zernike-slimme route-5Drs. Wieteke Beernink is met ingang van 20 oktober benoemd tot rector van het Zernike College. Zij richt zich de komende jaren op de continuïteit van de school en de kwaliteit van het onderwijs.
Wieteke Beernink is sinds 2012 in dienst van O2G2 als rector van het H.N. Werkman College en het Heyerdahl College. Zij heeft ruime ervaring als bestuurder en manager binnen maatschappelijke en ideële instellingen.

De afgelopen twee jaar heeft zij leiding gegeven aan de transitie en verdere professionalisering van het H.N. Werkman College en het Heyerdahl College.
Hier heeft zij samen met haar directie vier sterke scholen ontwikkeld: Stadslyceum, Topsporttalentschool Groningen, VMBO Werkman en Heyerdahl College.

Het College van Bestuur van O2G2 is van mening dat met de benoeming van Wieteke Beernink een belangrijke stap is gezet richting een kwalitatief en financieel gezond Zernike College.

Naast haar functie als rector van het Zernike College blijft zij ook verantwoordelijk voor de drie scholen en de afdeling ISK van het  H.N. Werkman College alsmede voor het Heyerdahl College.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *