Subway Paddepoel bekroont als gastvrije onderneming

groningen-paddepoel-winkelcentrum-opening subway-5

Je kunt er niet komen of mensen bestellen of genieten van een gezond broodje bij SubWay aan de Zonnelaan. Deze vriendelijk uitstralende vestiging is niet voor niets in september door Coca Cola uitgeroepen tot gastvrije onderneming. Een cijfer 10 voor presentatie, gastvrijheid en gastgerichtheid. Een bevestiging die door de bewoners van Paddepoel , de zoekers aan het winkelcentrum en de stroom studenten dagelijks constateren. Vooral de studenten zijn blij met deze vestiging die ligt langs de route naar het Zernike Campus en de overige schoolgemeenschappen. Door de week al vanaf negen uur ’s morgens een verantwoord ontbijtje voor een redelijke prijs zelf samenstellen en met een voldaan gevoel op weg naar de komende studiedag!

groningen-paddepoel-winkelcentrum-zonnelaan-subway-1Een mooie kroon op de inspanningen voor Jan de Vries en zijn team die in mei 2013 de vestiging op het grootste overdekte winkelcentrum van Groningen van start liet gaan en met succes. Het aantal gasten is enorm gestegen en het begint er steeds meer op te lijken dat fastfood ketens als Mc Donald de gevolgen van het veranderingsproces aan de lijve ondervinden nu we weten hoe belangrijk het is Gezonde Voeding tot ons te nemen.

Ter plekke wordt voor de ogen van de klant een menu bereid door de Sandwich Artist. Het menu biedt een ruim aanbod aan Subs, rijk belegd met vlees of vis, maar ook Subs volledig gevuld met groenten. En laten wij vooral niet de overheerlijke vegetarische groenteburger (Veggie Patty) vergeten. Gasten kunnen een bewust gezonde keuze maken. Het veranderingsproces is merkbaar want steeds meer consumenten letten op het voedingsaanbod waarbij SUBWAY zich duidelijk onderscheid door het grote aanbod van Subs met een lager vetgehalte en elke dag versgebakken brood.

Wereldwijd zijn inmiddels 42.000 restaurant en we kunnen concluderen dat SUBWAY steeds meer als één van de populairste franchies systemen ter wereld is.

Het kersverse SUBWAY restaurant aan de Zonnelaan is zeven dagen per week geopend. Op maandag t/m vrijdag van 9.00 uur tot 20.30 uur (op donderdag tot 21.00 uur!), op zaterdag van 10.00 uur tot 20.00 uur en op zondag van 11.00 uur tot 20.00 uur. “U kunt hier dagelijks terecht voor een broodje dat nooit verveelt en verantwoord is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *