Nijestee verwelkomt eerste bewoners nieuwbouw Trefkoellocatie

De eerste bewoners van de 29 appartementen die zijn aangemerkt voor de sociale woningbouw worden vanaf vandaag door de nieuwe bewoners gereed gemaakt voor bewoning.
groningen-paddepoel-zonnelaan-sleuteloverhandiging bewoners trefkoellocatie-5

Alle bewoners krijgen vandaag de sleutel overhandigd, zo ook mevrouw Wenting die uithanden van Victor Weisenbach de sleutel in ontvangst mocht nemen.

Woningcorporatie Nijestee is er weer in geslaagd een gebouw te realiseren met diverse functies binnen de bestaande woonomgeving. Een diversiteit aan bewoningen met gevarieerde bewoning doet het wijkgevoel toenemen. De realisering van een project dat doe je niet alleen en zoals projectleider Jan Hidding recentelijk zei; “Trots om met zo’n team te mogen werken”. De bouw is uitgevoerd door Trebbe bouw.

Wij heten de bewoners van harte welkom, en zo te zien is het voor mevrouw Wenting genieten van het uitzicht en beschikt zij over een mooi balkon en is de ingebruikname van de Zonnelaanboulevard vanaf vandaag een feit.

Over de verdere voortgang houden wij u op de hoogte, immers de NOVO bewoners zullen binnenkort arriveren en zullen de commerciëlen ruimten ook in gebruik genomen gaan worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *