Oliebollentruck Paddepoel verplaatst op dreigen dwangsom

paddepoel-zonnelaan-oliebollenkraam-4Al meer dan twintig jaar staat twee dagen voorafgaand aan nieuwjaarsdag een extra truck geparkeerd naast de oliebollenkraam aan de Zonnelaan in Paddepoel. Bewoners waren zeer verbaasd over een optreden van een gemeente ambtenaar. Hij liet eigenaar Akkerman weten dat de wagen, inmiddels gereed met hete olie waar de oliebollen gebakken werden, voor drie uur op dwangsom van 10.000 euro moest verplaatsen. Geen enkel begrip voor de vele wachtende (verbazende klanten) en het tijdstip waarbinnen e.e.a. verplaatst moest zijn. Hij had geen toestemming. U begrijpt dat er halsbrekende toeren uitgehaald moesten worden om het hete vet af te dekken. Deksels lagen nog thuis dus dan maar afdekken op een andere manier met alle risico van dien. De wagen werd uiteindelijk, met toestemming, op het parkeerterrein van Lefier geparkeerd. Hoe gek kun je het maken en 10.000 euro is wel heel veel geld voor een hardwerkende ondernemen. Navraag bij de gemeente levert het antwoord op; u kunt twintig keer door rood rijden maar eens wordt u gepakt.

paddepoel-zonnelaan-oliebollenkraam-3Klanten, waaronder bouwondernemers, boden een noodoplossing aan voor het leveren van een extra aggregaat echter stroom werd het probleem.

Gezegd moet worden dat als dhr. Akkerman een waarschuwing had gekregen, immers de ondernemer is altijd correct, dan had hij voor dit jaar de zaken zo geregeld dat er geen problemen kunnen ontstaan.  Ja, en zo maakte een ambtenaar die op zijn strepen ging wel heel………

3 gedachten over “Oliebollentruck Paddepoel verplaatst op dreigen dwangsom

 1. ambtenaar heb geen woorden voor je over. Deze man is vroeger veel geplaagd op school en nu wil hij iedereen die hard werkt terug pakken eerst naar de stadswacht en nu stadstoezicht laat me niet lachen wij betalen jouw loon hans zet hem op groetjes tevreden klant en taxichauffeur

 2. Je zou die man toch met z’n hoofd in de hete olie willen duwen, bah wat een regeltjes land hebben wij. Laat die bakker z’n werk doen als ie niemand tot last is!

 3. Dit zijn weer van die acties , dat je in nederland steeds vaker tegen komt .
  een hard werkende ondernemer met zijn rug tegen de muur zetten , op de dag dat hij zijn klanten moet bedienen , en moet zorgen dat er brood op de plank komt omdat hij waarschijnlijk nog een paar stille maanden moet over bruggen .
  het dialoog aan gaan en zorgen voor een passende oplossing voor het aankomende jaar , had na 20 jaar werken en pacht betalen , wel op zijn minst normaal geweest .
  het is ook te hopen dat de gemeente een passende oplossing voor de fam . Akkerman heeft , het zal de fam nu al behoorlijk wat hebben gekost om op zo,n belangrijke dag , van alles te moeten verzetten en niet op volle kracht door kunnen te draaien .
  ik persoonlijk vind dit een hele schandalige actie , wel of niet fout maar wel dat mensen met hete olie moeten gaan rijden , omdat een of andere clown (sorry voor dit nette woord ) op zijn strepen blijft staan .
  ik dacht juist dat we in deze tijd het elkaar een beetje makkelijker zouden maken .
  een ding is voor mij zeker , al zou ik geen plak brood meer in de kast hebben , maar dit werk zou ik niet willen doen .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *