Onderhoudswerkzaamheden A7 Groningen – Winschoten

snelwegRijkswaterstaat voert eind oktober verschillende onderhoudswerkzaamheden uit aan de A7 van Groningen richting Nieuweshans. Van dinsdag 22 oktober 18.30 uur tot woensdag 23 oktober 07.00 uur worden er asfaltwerkzaamheden uitgevoerd op de A7 tussen Groningen en Winschoten. Op maandag 28 oktober vinden er tussen 09.00 uur ‘s ochtends en 19.00 uur ’s avonds werkzaamheden plaats aan de geleiderail tussen Oudeschans en Nieuweschans. In beide gevallen is voor het verkeer dan één rijstrook beschikbaar.

Op bepaalde momenten is een aantal op- en afritten afgesloten. Het verkeer wordt met behulp van gele borden omgeleid via de eerstvolgende op- en afrit.

Ter plaatse geldt voor het verkeer een verlaagde maximumsnelheid van 70 kilometer per uur. Rijkswaterstaat adviseert weggebruikers rekening te houden met een langere reistijd.

Afsluiting op- en afritten

Voor het verkeer vanuit Groningen richting Winschoten zijn de op- en afrit Foxhol (nr. 40) afgesloten van dinsdag 22 oktober 20.00 uur tot en met woensdag 23 oktober 06.00 uur.

In verband met de werkzaamheden aan de geleiderail is de afrit Nieuweschans (nr. 49) voor het verkeer vanuit Oudeschans richting Duitsland afgesloten van maandag 28 oktober 09.00 uur tot maandag 28 oktober 16.00 uur.

Weersgevoelige werkzaamheden

Afhankelijk van de weersomstandigheden en het verloop van de werkzaamheden kunnen de werkzaamheden korter of langer duren.

Regulier onderhoud

Het betreft regulier onderhoud dat het wegennet periodiek nodig heeft, zoals asfaltering, markering, onderhoud aan de vangrail en bewegwijzering. Met als doel een vlotte en veilige doorstroming voor de weggebruiker.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *