Onzuiver stemming De Woldring Groninger Architectuurprijs

De Woldringlocatie is dit jaar een van de inzenders voor de Groninger Architectuurprijs. Een van de onderdelen van deze prijs is de online verkiezing. Op groningerarchitectuurprijs.nl kan iedereen een stem uitbrengen op een van de 46 ingezonden gebouwen en projecten. En dat gebeurt volop. Sinds de start van de online verkiezing, op 18 augustus jongstleden, houden wij het stemgedrag goed in de gaten. Zo zorgen we dat de verkiezing zo eerlijk mogelijk kan verlopen.

Helaas heeft de organisatie moeten constateren dat er op het project De Woldring grote aantallen onzuivere stemmen zijn en worden uitgebracht. Deze worden automatisch gegenereerd en/of maken gebruik van spreekwoordelijke gaten in ons stemsysteem.

Als organisatoren van de Groninger Architectuurmaand (Stichting DAG, Atelier Stadsbouwmeester en GRAS) en als inzenders van de Woldringlocatie (Urban Climate Architects) betreuren wij dit. Met de Groninger Architectuurprijs en de online poll willen we juist op een positieve manier aandacht vragen voor wat er in Groningen gebouwd en gerealiseerd wordt. lees hier meer 

Foto: Jan Hendrik van der Veen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *