Oversteek Eikenlaan wordt onderdeel totale aanpak Eikenlaan

Vandaag, woensdag 4 oktober, hield de gemeenteraad van Groningen een zogeheten actualiteitendebat. Onderwerp was onder meer de verkeerssituatie op de Eikenlaan. Een al jaren besproken onderwerp waar fietsers nu voorrang hebben op het overige verkeer. Wethouder Paul de Rook laat weten de evaluatieperiode in stand te houden en de resultaten af te wachten welke na  beoordeling aan de raad voorgelegd gaan worden. De Eikenlaan is al een heel lang probleem qua verkeersader door de wijken Paddepoel en Selwerd, een probleem dat aangepakt gaat worden. Alle inzichten over de Eikenlaan hoopt de wethouder in december aan de raad voor te leggen zodat toegewerkt wordt naar het ontlasten van de Eikenlaan.

Wordt vervolgd.

3 gedachten over “Oversteek Eikenlaan wordt onderdeel totale aanpak Eikenlaan

 1. Hoe lang nog Paul de Rook?

  Hoe lang moeten mensen nog te laat op hun werk komen, hoeveel mensen moeten nog een ongeluk krijgen en hoeveel mensen moeten nog geslachtofferd worden omdat de ambulance niet op tijd komt?
  Hoe lang nog eer u inziet dat dit een onhoudbare situatie is?
  Zou het niet verstandig zijn dat U wethouder, eens van uw troon stap en naar de buurtbewoners gaat luisteren?
  Wij buurtbewoners hebben van meet af aan gezegd dat de fietsoversteek een onheilsplan is en ook redenen genoeg aangedragen, maar u waant zich in een ivoren torentje ondanks waarschuwingen van hulpverlenende diensten en openbaar vervoer.
  U bent een slechte verliezer.
  Geef toe dat dit een miskleun is .

 2. Dit plan hadden ze eerder moeten uitvoeren Voor het fietspad aan een afrit en oprit aan de Iepenlaan had vele problemen Opgelost Nu is Selwerd ingesloten tussen het Spoor en Ringweg

 3. Ja de heren zitten achter een bureautje beslissingen te nemen luister naar de buschauffeurs
  en taxi vervoer en naar de burgers die maken het dagelijks mee het is een zootje geworden ook in de stad

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *