Paddepoel op weg naar duurzaamheid

Vanmiddag, 12 mei,  werd de start van het nieuwe energie project in Paddepoel Noord gevierd. Bewoners van Paddepoel Noord hebben een collectief gevormd om de bouwfondswoningen uit de ’60 jaren  energiezuiniger te maken. Paddepoel op weg naar duurzaamheid is waar de bewoners van deze Groninger wijk de felicitaties in ontvangst mochten nemen van wethouder Jannie Visscher.

De wethouder waardeerde het eigen initiatief van deze bewonersgroep zéér en benadrukte dat ons milieu ook in crisis verkeerd en elke bijdrage hierin welkom is. Op weg naar duurzaamheid waar velen zich vanmiddag konden laten informeren over de diverse mogelijkheden. Het feest werd afgesloten met een gezamenlijke barbecue welke gesponsord werd door Spar Supermarkt aan de Zonnelaan.

De winnaar van de rebus ‘Investeer in een zonnige toekomst’ ontving een prijs ter waarde van € 250,00 om een advies verstrekt te krijgen over de energiebesparende  oplossing voor de woning.

Deelnemende partijen nodigen bewoners uit individueel of collectief contact op te nemen met onderstaande firma’s over de duurzaamheidsmogelijkheden om zo ook mee te profiteren van het kortingsaanbod.

Al met al een geslaagde middag. Foto’s van deze middag: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *