Paddepoeler Pizzeria Sanaa winnaar Groninger Pizzatest

Pizzaria en Grillroom Sanaa uit de Groninger wijk Paddepoel is dit jaar winnaar van de Groninger Pizzatest 2012 en dat is een felicitatie waard. Niet voor niets, steeds meer bewoners uit de Groninger wijk Paddepoel en daar buiten halen hier hun pizza vanwege de goede kwaliteit, welke nu bekroond is met het cijfer 8,4.

Een filmverslag met op youtube. vanaf 2.30 minuten de overhandiging van de prijs.

Gemoderniseerd interieur

Aan de Zonnelaan 76 is Sanaa Pizzaria is gehuisvest aan de Zonnelaan 76. Elf jaar terug werd op deze locatie een Pizzeria gestart. Sedert augustus 2010 is de eigenaar Jalel Fray. Recentelijk is de zaak gemoderniseerd en kent deze een heel andere indeling dan voorheen. Zo is er op een eigentijdse wijze een sfeervolle ambiance gecreëerd waar je een pizza kunt nuttigen. Er wordt thans meer zitruimte geboden. De reden daarvoor ligt in de toename van het aantal studenten; deze komen met enige regelmaat de pizzeria bezoeken. Naast de pizza’s maken pasta’s, vleesgerechten en salades deel uit van het assortiment.

Naast het nuttigen van de maaltijden in het restaurant kunnen de pizza’s worden afgehaald of bezorgd. Voor het bezorgen kunt u bellen met 050-5777464.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *