Studenten maken schoon bij de buren De Hoogte

In het kader van de ontgroeningsweek stond voor de Vindicat studenten het schoonmaken van de wijk de Hoogte op het programma. Rond 10:00 druppelden de eerst studenten binnen bij clubgebouw De Borg aan de Borgwal. Wethouder Janny Visscher had om 10:00 uur afgesproken en omdat de studenten, z’n kleine driehonderdvijftig, niet op tijd waren, verliet zij

vroegtijdig het toneel. Afspraak is afspraak. Er is geen mens onmisbaar en op voortreffelijke wijze verwelkomde Ger Bron namens de Milieudienst de studenten in Groningen.

Op de agenda de schoonmaakactie. Houdt Groningen schoon en door op deze wijze te participeren wordt het zwerfvuil tegen gegaan. Het was een vrolijke bijeenkomst waar het lastig was de studenten van de speeltoestellen te krijgen. Ger Bron lichte toe dat Groningen de enige stad in Nederland is waar twee milieu stewarts werkzaam zijn. Jaarlijks worden driehonderd actie op het gebied van milieu verzorgd en deze actie van vanmorgen behoort tot een middel grote actie. Jammer, dat de wethouder bij het zien van de grote kolonne studenten het toneel verliet.

Alle foto’s van deze schoonmaakactie: klik hier

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *