Piccadilly is niet meer, leve Tasmania | Mistersnooker

tasmaniaPiccadilly, het aloude ontmoetingscentrum in de Oosterparkwijk, is niet meer. Het pand maakt plaats voor nieuwe woningen. Maar even verderop, aan de Timpweg, is Tasmania! verrezen. Een splinternieuw feest- en sportparadijs, dat maandag 2 december zijn deuren opent. Aan de voet van de Tasman Toren heeft horecaman Erik Mertens er geen gras over laten groeien. Van een immense ruimte bouwde hij een nieuwe Piccadilly, dat onder de naam van Tasmania! veel meer te bieden heeft dan het oude pand aan de Pioenstraat.

Het heeft een klein half jaartje geduurd maar maandag 2 december om 13 uur kan iedereen een kijkje komen nemen in Tasmania! dat behalve een bar en een sate-restaurant ook onderdak biedt aan twee pooltafels, vier snookertafels, drie carambole-biljarts, vier bowlingbanen, vijf dartsbanen en een lasergamehal.

Verder is het de bedoeling om op zaterdagavonden maandelijks een dj-party te organiseren. Voor de vaste gebruikers van de diverse biljarttafels blijft de mogelijkheid om voor een luttel contributiebedrag gratis te spelen en te trainen.

Tasmania! gaat zelf allerlei toernooien en competities organiseren voor de sporters en natuurlijk worden ook de groepsparty’s en kinderfeestjes niet vergeten. Een datum voor de officiele opening moet nog worden geprikt, maar vanaf maandag heeft het oude Piccadilly een prachtige opvolger. Mertens hoopt dat het centrum een regionale functie krijgt.

Op de foto: Tasmania Devil, het logo van Tasmania! 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *