Picknicken in Paddepoel voor verbetering woonklimaat

nederland 2015, groningen, paddepoel, venuslaan

Op 19 september is er een buurtpicknick voor alle bewoners van Paddepoel-Noord. De picknick wordt georganiseerd door bewoners uit de wijk. Alle wijkbewoners zijn welkom, onder voorwaarde dat ze zelf wat te eten meenemen. De picknick duurt van 11:30 tot 14:00 en vindt plaats op het speelterrein aan de Venuslaan. Bij slecht weer wordt uitgeweken naar de Plutozaal (Plutolaan 329).

Een aantal leden van de Vereniging Huiseigenaren Bouwfondswoningen Paddepoel-Noord heeft het initiatief voor de picknick genomen. Deze vereniging heeft onder andere als doel om het woonklimaat in de wijk te verbeteren. Een picknick is een prima gelegenheid voor mensen om elkaars buren beter te leren kennen. Als de picknick een succes is, bestaat het idee om hier een jaarlijks evenement van te maken.

Het is de bedoeling dat mensen zelf iets te eten meenemen om met hun buren te delen. Voor drinken en eetgerei wordt gezorgd. Naast het eten en drinken is er gelegenheid voor optredens, spelletjes voor kinderen en andere activiteiten. Niet alleen leden van de vereniging zijn welkom. Ook niet-leden en huurders zijn van harte welkom. Bewoners die mee willen doen, worden verzocht zich vooraf aan te melden.

Voor meer informatie kan men kijken op http://bouwfondswoningenpaddepoel.nl/ of een mail sturen aan hj.falkena@gmail.com. Aanmelden kan ook op deze manier. De picknick wordt mede mogelijk gemaakt door de Vereniging Huiseigenaren Bouwfondswoningen Paddepoel-Noord en Spar Omlo aan de Zonnelaan.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.