Pieten delen uit op Groninger Warenmarkten | deel 3

Nadat alle warenmarkten in de buitenwijken van Groningen waren bezocht stond gisteren en vandaag het centrum van Groningen op het programma. De hoofdpiet liet zich vandaag met een zevental pieten, waaronder een muziekpiet, vergezellen. Niet alleen zij waren in Groningen. Collega pieten waren vandaag op pad namens Cityclub Groningen waaronder de schaatspieten. Vele marktkramen strijken wekelijks neer in het mooie centrum van Groningen. Er werden de afgelopen dagen vele waardebonnen van  € 2,50 onder het publiek uitgedeeld. Bonnen die de hele maand december geldig zijn en te besteden bij elke kraam

.Alle foto’s op volgorde wijkmarkt: klik hier

De pieten deelden pepernoten uit en ontmoeten vervolgens vele mensen die shoppen op de warenmarkten. Markten met met een uitgebreid assortiment, waar de pieten zo af en toe even moesten assisteren. Verse groenten, vis, de heerlijke kazen, noten, bloemen en zo kunnen we nog wel even doorgaan.

De warenmarkten zijn een wekelijkse terug kerende bron van gezelligheid, hetgeen we de afgelopen dagen hebben mogen ervaren. Het marktwezen wenst alle kinderen een fijn Sinterklaasfeest toe.

De decemberactie is in samenwerking met Groninger warenmarkten, PrimaReclame, opmaak en smink is gedaan door Layla Koopal.

Alle foto’s op volgorde wijkmarkt: klik hier

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *