Politie maakt einde aan luidruchtig feest Rijnstraat

geluid-10De politie heeft vrijdagnacht een feest in een woning aan de Rijnstraat in Groningen met ernstige geluidshinder stopgezet.

De bewoner, een 21-jarige man, werd hierbij bekeurd voor het veroorzaken van geluidsoverlast. In eerste instantie sprak de politie in de Rijnstraat enkele luidruchtige personen aan.

Zij werden vanwege het rumoer en glaswerk op straat de woning ingestuurd. Toen wederom klachten van geluidsoverlast binnenkwamen, nam de politie poolshoogte in de woning. In het pand troffen de agenten tussen 75 en 100 feestgangers aan. Al snel besloten de agenten het feest te beëindigen en alle bezoekers weg te sturen. De bewoner werd vanwege de ontstane overlast bekeurd. Toen het pand leeg was en de agenten terugkwamen bij hun politievoertuigen bleek dat de ruitenwissers van het achterraam waren gebroken en de antennes van de auto waren verdwenen. Na een gesprek met enkele getuigen werd de bewoner aangewezen als verdachte van de vernielingen. Ook zou de man over een politieauto zijn gelopen. De man werd vervolgens ingerekend en in een cel gezet. Bij daglicht wordt bekeken of er ook schade aan het dak is ontstaan. De verdachte wordt vandaag gehoord. De politie maakt proces-verbaal op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *