Steun Groninger Kinder- en jeugdkoor bij Grote Clubactie

groninger kinder- en jeugdkoor noorderzonAl meer dan 6.000 clubs in Nederland doen jaarlijks mee aan de Grote Clubactie en halen geld op om mooie initiatieven te realiseren. Wij ondersteunen het Groninger Kinder- en Jeugdkoor in Groningen, een koor waar wij u regelmatig over berichten. Het koor wil zich volgend jaar namens de stad Groningen afvaardigen en deelnemen aan een korenfestival in het buitenland.

 

Kopen van een lot is makkelijker dan ooit. Klik hier en voor een klein bedrag steunt u het oudste Kinder- en Jeugdkoor van Groningen. Mee doen dus! Wilt u het Groninger kinder- en jeugdkoor ook verder helpen met deze actie: stuur dit bericht door of mail de link dan gerust door naar je (facebook-)vrienden, kennissen, collega’s etc.

De Grote Clubactie is een onmisbare bron van inkomsten om deze plannen te financieren. Van de verkochte loten tijdens de jaarlijkse campagne gaat 80% van de opbrengst direct naar de clubkas! Gemiddeld weten clubs € 1.500,- per jaar op te halen. Maar uitschieters van tien, twintig en dertigduizend euro zijn geen uitzondering! en dat is wat we nodig hebben om onze plannen te realiseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *