Politie roept hulp publiek in overval pizzakoerier Spirealaan

steden nederland, groningen, paddepoelDe politie onderzoekt een overval op een pizzakoerier en roept de hulp van het publiek in. Zij deelt daarom maandagmiddag flyers uit in de wijk Paddepoel met informatie over de overval.

Wat is er gebeurd
Op dinsdagavond 4 augustus jl. werd in de Spirealaan in Groningen een 18-jarige pizzakoerier van Domino’s Pizza overvallen. Dit gebeurde tussen 19:25 en 19:40 uur.

Hij moest zijn scooter, portemonnee en gsm afgeven. Korte tijd later werd de gestolen scooter gevonden in de Meteoorstraat. Spullen die waren buitgemaakt bij de overval werden teruggevonden in de Aldebaranstraat.

Signalement

De overvaller is een man met een licht getinte huidskleur. Hij wordt 30 a 40 jaar geschat en is ongeveer 1,75 meter groot. Hij heeft een tatoeage in zijn hals. Hij droeg tijdens de overval een beigekleurige jas en hij sprak Nederlands zonder accent.

De politie is sindsdien bezig met het onderzoek en is op zoek naar getuigen. Zij heeft een aantal specifieke vragen. Heeft u informatie over:

  • mensen die u gezien heeft die zich verdacht gedroegen of in de buurt waren rond het tijdstip van de overval;
  • een man op een bromfiets van een pizzabezorgdienst, zonder helm;
  • andere zaken die u zijn opgevallen die dag/avond;
  • mensen die recent tijdelijk in deze buurt verbleven;
  • mensen die recent uit de buurt zijn vertrokken;
  • of alle andere informatie die te maken heeft met deze overval?

Bel dan met de politie in Groningen via 09oni00-8844. Blijft u liever anoniem, neem dan contact op met  Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.

Foto’s: FocusGroningen/Wesley Bos

 

1 gedachte op “Politie roept hulp publiek in overval pizzakoerier Spirealaan

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.