Politiekeavond op uitnodiging van Paddepoel-Selwerd-Tuinwijk in de Vensterschool

Op initiatief van de redactie van de wijkkrant Nummer 1 wordt er op 31 oktober in de Vensterschool aan de Eikenlaan in de Groninger wijk een politieke avond georganiseerd. Vanaf 19:45 is de zaal open en om 20:00 gaat de avond van start.
groningen-centrum-stadhuis-raadszaal-7432
Bewoners van Selwerd, Paddepoel en Tuinwijk kunnen deze avond kennis  maken met de politieke stellingnames en inzicht krijgen in de mogelijkheden en de onmogelijkheden van het gemeentelijk beleid in onze directe leefomgeving.

Alle politieken partijen zijn inmiddels uitgenodigd en we hopen ook op de aanwezigheid van enkele college leden. Het is het streven van de redactie dat alle vertegenwoordigende partijen in de raad aanwezig zijn en dat ze elk zich uitspreken over een item dat wordt voorgelegd.

De wijkraden beraden zich op dit moment over de voor te leggen onderwerpen, maar veel belangrijker, ook u kunt een vraag of vragen voorleggen door even een mail te sturen naar de redactie van de wijkkrant.  Het beloofd een fijne inspirerende avond te worden waarin het uitsluitend over onze wijken en leefomgeving gaat. Samen maken we de Stad.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *