Praat mee over herinrichting grasveld Grote Beerstraat-Zuiderkruislaan

Op donderdag 17 mei van 10.00 – 13.00 uur kunnen inwoners van Paddepoel Zuid brainstormen over de herinrichting van het grasveld tussen de Grote Beerstraat en de Zuiderkruislaan.  De brainstormsessie vindt plaats in BSO De Grote Beer aan de Orionlaan 173. Zoals velen wellicht weten, wordt er binnen de gemeente Groningen actief aandacht besteed aan de inrichting van openbare ruimtes. De Bewegende stad is een initiatief vanuit de gemeente Groningen die streeft naar een beweegvriendelijke, veilig en groene ruimte waar jong en oud met plezier kunnen bewegen.

Dit is ook één van de pijlers waar Groningen Fit zich op richt, wanneer het gaat om de invloed van de omgeving op de gezondheid van kinderen. Kinderdagverblijf “De Grote Beer” is een partner van Groningen Fit. Zij zien mogelijkheden om het grasveld tussen De grote Beerstraat en Zuiderkruislaan, beweegvriendelijker te maken. Omdat het grasveld van iedereen is, wil men in gesprek om te horen welke ideeën en wensen er zijn voor de inrichting van het grasveld.

 

Heeft u goede ideeën over hoe het beter kan? Praat dan mee want  hoe verder het proces en de gesprekken volgen, hoe moeilijker het is om uw stem te laten gelden. Dus kom ook op donderdag 17 mei.

U kunt zich voor de brainstorm aanmelden door een e-mail met uw naam, huisnummer en aantal personen te sturen naar: [email protected]

(als u geen e-mail heeft, bel en laat een bericht achter op telefoonnummer 06-15850368) Na aanmelding ontvangt u per e-mail een agenda.  Kunt u niet aanwezig zijn, maar heeft u wel ideeën of wilt u op de hoogte gehouden worden, stuurt ons dan uw idee per e-mail.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *