PVV Groningen nieuw bij de gemeenteraadsverkiezingen

PVV-Statenlid en senator Ton van Kesteren laat via DVHN vandaag weten dat de PVV meedoet aan de gemeenteraadsverkiezingen van 21 november. Van Kesteren zegt in de campagne in te willen zetten op het stopzetten van ‘prestigeprojecten’: De zuidelijke Ringweg, het Groninger Forum, het Infoversum en het aardwarmteproject.  Van Kesteren hoopt op minimaal één zetel.

Over de deelname aan de verkiezingen werd direct gereageerd vandaag door de Groningse politiek.  Zo plaatste wethouder Paul de Rook (D66) het volgende op twitter : “In de Gemeenteraad van Groningen zijn Vrijheid, Gelijkheid en Tolerantie altijd verbindende waarden geweest. Waarin het uitsluiten en tegen elkaar opzetten van bevolkingsgroepen nooit een plek heeft gehad. Wat mij betreft blijft na 21 november zo. Ik zie uit naar de debatten!”.

 

 

3 gedachten over “PVV Groningen nieuw bij de gemeenteraadsverkiezingen

 1. Mooi man.
  Ik hoop dat ze er 10 krijgen.

  Het word tijd dat de gevestigde orde een schop onder de kont krijgt.
  Zij hebben ons met die wanstaltige projecten zoals het Groninger Forum, Infoversum, aardwarmteproject, zuidelijke ring misschien al een paar miljard gekost en dat zijn allemaal projecten waar de Groninger burger niet op stond te wachten.
  Het grootste drama, de zuidelijke ring die samenhangt van onnozelheid en onkunde waardoor het einde niet in zicht is word de grootste geldverslinder.

  Dhr. Paul de Rook rept over “Vrijheid, Gelijkheid en Tolerantie”, dat zijn waarden waar de PVV ook voor staat misschien iets minder tolerant naar de moslim toe maar dat vind ik bijzaak.

  Het word tijd dat er een partij in de raad komt die naar de burger luisterd, die er voor zorgt dat Groningen weer leefbaar word.
  Laten ze het geld maar besteden aan onderhoud van de stad i.p.v. belachelijke, ongewenste status projecten, dan kunnen we er misschien naar toe lopen over stoepen waar we onze nek niet over breken.
  Laten ze geld besteden aan groenvoorziening, zodat de stad er verzorgd uit ziet en niet failliet.
  Stoppen met mensen ontslaan in de lage schalen die voor het onderhoud van de stad zorgen (PvdA staat toch immers voor banen?)
  Zorgen dat gasaansluitingen in orde zijn in plaats van druk maken over Groningen van het gas, want niet alle huizen gaan van het gas maar lopen wel risico’s door slecht onderhoud.
  Zorg er voor dat het eens afgelopen is met die ellendige stroomstoringen.

 2. Dhr. Paul de Rook begint weer over de tram.
  Snapt die man nu nog steeds niet dat Groningers zat zijn van zijn ideeën?
  Al zijn ideeën kosten ons bakken geld aan dingen waar de Groninger niet op zit te wachten.
  Ik dacht dat we definitief van dat gezeur over de tram af waren, maar blijkbaar heeft meneer er nog niet genoeg van, om de Groninger te treiteren en geld uit de zak te kloppen, want indirect komen de kosten ook voor dit project weer op het bordje van de burger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *