Rehwinkel verlaat de stad, het waren mooie jaren

rehwinkel italiaanse ondernemers-1Ik verlaat het stadhuis door de deur waardoor ik ook binnenkwam.’ Dat zei burgemeester Peter Rehwinkel van Groningen tegenover de Noordelijke verslaggevers van RTV-Noord en OogTV. Dit naar aanleiding van zijn vertrek als speciaal vertegenwoordiger in Barcelona.

Volgens Rehwinkel kan hij de Stad met opgeheven hoofd verlaten. ‘Het zijn hartstikke mooie jaren geweest, dus wat dat betreft verlaat ik Groningen met een bedroefd hart. Ik veronderstel wel dat het een tijdelijk afscheid is, ik zal hier altijd terugkeren.’

Wij feliciteerden Rehwinkel met zijn nieuwe functie, immers Rehwinkel vervolgt zijn missie, nu op het Internationale terrein.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *