ReitdiepPOP festival voor jong, oud en het hele gezin

groningen-reitdiep-reitdiephaven-1ReitdiepPOP is een festival voor jong en oud en het hele gezin. Op een van de meest unieke locaties in Groningen, namelijk de jachthaven Reitdiep met op de achtergrond de inmiddels ‘wereldberoemde’ kleurrijke pierwoningen vindt komend weekend 12 en 13 september dit festival plaats.
Het brede en veelzijdige programma biedt iedere bezoeker wat leuks om te zien, te doen en te horen. Het gehele evenement is gratis toegankelijk.

Zaterdag

Op zaterdag wordt er tussen 10:00 uur en 15:00 uur gestart met een sport- & spelevenement. Voor de kinderen zijn er diverse workshops en clinics en voor de ouderen onder andere een straatvolleybaltoernooi (op inschrijving). Vanaf 15:00 uur verplaatst het evenement zich naar het winkelplein op de kade van de jachthaven. Daar vindt dan op verschillende podia tot 00:00 uur het muziekfestival plaats met een meer dan indrukwekkende line up aan bands en acts!

Zondag

Op zondag is er van 11:00 uur tot 21:00 uur een uitgebreide braderie met daarnaast wederom een bomvol muziekprogramma met een keur aan artiesten. Verder eindigt dit jaar het Grachtenfestijn (www.grachtenfestijn.nl)  met haar versierde botenparade op zondagmiddag in de jachthaven Reitdiep.
steden nederland groningen, paddepoel
En om het helemaal spectaculair af te maken, wordt op zondagmiddag en avond ook het BOLS Nederlands kampioenschap Flairbartentding op ReitdiepPOP gehouden. De winnaar wint niet alleen een aanzienlijk prijsbedrag, maar ook het felbegeerde ticket naar het wereldkampioenschap in

1 gedachte op “ReitdiepPOP festival voor jong, oud en het hele gezin

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *