Reuzenrad aan de Ring in Groningen | Hoog uitzicht op de werkzaamheden

Aan de Brailleweg langs de zuidelijke ringweg is men vanmorgen begonnen met de opbouw van een reuzenrad.

‘Rondje stad’ krijgt een nieuwe betekenis met Reuzenrad aan de Ring. Vanaf 22 december tot en met 31 december 2022 kunnen we plaatsnemen in het 33 meter hoge reuzenrad bij het Julianaplein. Je krijgt hier een fantastisch uitzicht op de werkzaamheden en de stad zelf, een unieke ervaring die je niet mag missen. 

De entree is 2 euro en tickets zijn alleen online te bestellen. De opbrengst is voor het Beatrix Kinderziekenhuis.

Openingstijden

Het reuzenrad start op donderdag 22 december om 11.00 uur en draait voor het laatst op zaterdag 31 december om 17.00 uur. Het reuzenrad is elke dag geopend van 11.00 tot 21.00 uur behalve op eerste kerstdag en oudejaarsdag. Het reuzenrad is dan van 12.00 tot 17.00 uur geopend. Let op: er is geen verkoop aan de kassa. Je koopt je tickets online.

De opbrengst van de tickets gaat naar het Beatrix Kinderziekenhuis, maar zelf doneren kan ook. Doneren kan ook via Tikkie. Niet voor iedereen is het namelijk vanzelfsprekend om ’s ochtends gezond op te staan, of de kinderen naar school te brengen, of met vriendjes en vriendinnetjes buiten te spelen. De kinderen die in het Beatrix Kinderziekenhuis komen, weten daar alles van. Net als hun ouders. Het Beatrix Kinderziekenhuis kan wel wat hulp en bijdragen gebruiken om het verblijf van zowel kinderen als ouders zo aangenaam mogelijk te maken. Zo kan zelfs een ziekenhuis af en toe als ‘thuis’ voelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *