Roeland van der Schaaf start campagne in Lewenborg

roeland van der schaaf op campagne-1-2Dinsdag 29 oktober start wethouder Roeland van der Schaaf  om 14.00 uur zijn campagne voor de open voorverkiezingen voor het lijsttrekkerschap van de PvdA Groningen. Hij doet dat in Lewenborg. Bij Bakkerij Teun Meindertsma (Kajuit 283) in Winkelcentrum Lewenborg gaat Van der Schaaf een taart bakken. Deze taart gaat hij daarna aanbieden aan de vrijwilligers van Het Dok. Bij het Dok gaat de wethouder in gesprek met diverse Lewenborgers. Van der Schaaf wordt daarbij vergezeld door diverse partijgenoten, waaronder oud-kamerlid Marjo van Dijken.

De PvdA Groningen kiest begin november haar lijsttrekker voor de gemeenteraadsverkiezingen.

Zowel leden als niet-leden kunnen aan deze verkiezing deelnemen. Roeland van der Schaaf heeft zich kandidaat gesteld.  Maar het gaat niet alleen om campagne. Minstens even belangrijk is om de opvattingen van de mensen te horen.

Van der Schaaf: ‘Als wethouder werk ik met bewoners aan mooie, veilige en gezellige wijken. Lewenborg is een wijk die er met de wijkvernieuwing flink op vooruit is gegaan. Daar mogen we trots op zijn. Maar er is nog veel meer te doen. Voor mij zijn ervaringen van mensen de basis voor sociale politiek. Daarom ben ik overtuigd sociaal-democraat. En dat wil ik bij de komende verkiezingen namens de PvdA uitdragen’.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *