Groninger Kinder- en jeugdkoor een spirit voor kids

groninger kinder- en jeugdkoor werving-1Kom je ook met ons zingen?

Zing je graag, en wil je dat aan iedereen laten zien en horen?! Hou je van muziek, en wil je het samen ontdekken en beleven?! Heb je altijd al je zangtalent verder willen ontwikkelen in een stimulerende muzikale omgeving?

Dan ben je bij ons aan het goede adres. Al jarenlang helpt het Groninger Kinder- en Jeugdkoor  kinderen en jongeren hun muzikale talent te ontdekken en te ontwikkelen.

Liefde voor en plezier in het zingen staan voorop. Naast de aandacht voor individuele groei, vinden we de sociale beleving van het samen muziek maken belangrijk. Het repertoire is zeer gevarieerd, van klassieke muziek tot pop, jazz en musical. Bij ons leer je zingen met je hele lijf. Je leert je stem goed te gebruiken, en je muzikale talent en gehoor verder te ontwikkelen. Daarnaast werken we aan podiumpresentatie en expressie.

We zijn jaarlijks zeker vijf keer te zien en te horen op verschillende podia, en werken samen met professionele musici. We staan voor kwaliteit, dus zing je mee met grote concerten als de Matthaüs Passion of de Carmina Burana. Daarnaast doe je podiumervaring op tijdens onze kerst- en zomerconcerten. Naast de wekelijkse repetities verzorgen we gezellige en interessante groepsactiviteiten, zoals een workshopdag of deelname aan een muziekfestival. We streven er naar dat je in ieder geval één keer met het koor een buitenlandreis meemaakt.

Bij het Groninger Kinder- en Jeugdkoor geldt: hoe meer zielen hoe meer vreugd! Je kunt vrijblijvend een repetitie komen kijken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *